Floorbase voor alles een profiel

Compleet Dural-portfolio voor LVT- en designvloeren, parket en laminaat
Veilig te implementeren en bewust ontworpen: Met Floorbase heeft Dural nu een gestructureerd assortiment profielsystemen, ondervloeren en accessoires ontwikkeld. Geschikt voor LVT-vloeren, designvloeren, parket en laminaat en het biedt binnenhuisarchitecten, vloerleggers en aannemers een geoptimaliseerde selectie en verwerking.
Dural biedt met Floorbase een passende oplossing voor alle eisen. Het nieuwe productprogramma biedt een brede keuze aan aluminium en roestvrijstalen profielen en ondervloeren voor nieuwbouw of renovatie. Ze zijn geschikt voor vrijwel elk toepassingsgebied: van design- en LVT-vloeren tot parket en laminaat.

Comfortabel en duurzaam: Met Floorbase biedt Dural onder andere ondervloeren voor LVT-vloeren, designvloeren, parket en laminaat.

Het juiste frame

Aansluiting of overgang, plint of verlichte profielen: Een afgestemd systeem zorgt voor een uniform totaalbeeld – passend bij de betreffende vloerbedekking – en kan als designelement worden toegepast. Daarbij voldoen de fraai gevormde profielen ook aan functionele eisen. Ze compenseren hoogteverschillen, zorgen voor slipvastheid of beschermen hoeken en randen effectief tegen slijtage. Tegelijkertijd nemen ze eventueel op de vloer werkende spanningen probleemloos op. Om snel en eenvoudig de juiste oplossing te vinden, combineert Dural in het Floorbase-assortiment op intelligente wijze de verschillende varianten met elkaar. Precies passende beschrijvingen, gebruiksvriendelijke montagehandleidingen en vele verkoophulpmiddelen vergemakkelijken het advies in speciaalzaken en de praktijk op de bouwplaats