DURAWAY Xtra – Entreemat met dat beetje XTRA

Dural GmbH biedt met Duraway al sinds enige tijd op maat gemaakte entreemattensystemen aan. Het bewezen assortiment wordt nu met een uiterst belastbaar product uitgebreid: Duraway XTRA is bijzonder breed, plat en is ook geschikt voor zware belastingen. Hiermee is de nieuwe vloermat zelfs geschikt voor intensief gebruikte en drukbezochte gebruiksgebieden zoals bij autodealers of op luchthaventerminals.
Ze voorkomen vuil in binnen- en buitenruimtes, houden vocht tegen en zorgen voor een hoogwaardige, representatieve uitstraling: entreematten hebben verschillende functies. Om dit langdurig te garanderen, moeten de verantwoordelijke planners producten kiezen die bij de betreffende locatie passen. Met Duraway XTRA heeft Dural nu een oplossing voor bijzonder belaste oppervlakken ontwikkeld: De zelfdragende mat voor semi-openbare en openbare ruimtes kan tot maximaal 12,5 ton per 100 vierkante centimeter weerstaan. Daarmee kun er probleemloos overheen gereden worden –  ongeacht of dat nu met een ​​winkelwagentje, een auto of zelfs met een vorkheftruck gebeurt.

De basis van de nieuwe entreemat wordt gevormd door 60 millimeter brede, gegroefde en dus stroeve aluminium profielen. De inzetstukken daarvan bestaan al naar gelang de eisen uit getande pvc-rubberen strips om grof vuil op te nemen en om vocht af te voeren en uit waterdichte polyamidevezel-textielstrips om fijn vuil op te nemen. De afzonderlijke aluminium profielen zijn elk met een elastisch profiel verbonden, wat het oprollen van de mat voor een eenvoudig vervoer en voor de basisreiniging mogelijk maakt.

Ondanks de hoge belastbaarheid is Duraway XTRA bijzonder plat met een totale hoogte van 14 millimeter en is het daarmee discreet te gebruiken. Dit gebeurt ofwel op vloerniveau in voorbereide openingen, die van een 15 millimeter hoog aluminium montageframe zijn voorzien, ofwel zichtbaar op de ondergrond. Het entreemattensysteem wordt individueel op de gewenste maat geproduceerd

Met Duraway XTRA biedt Dural een zwaar belastbaar en tegelijkertijd visueel aantrekkelijk entreemattensysteem voor de commerciële sector aan. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker voor planners en architecten om producten voor drukbezochte of intensief gebruikte ruimtes te kiezen, maar dankzij de intelligente structuur is het ook na gebruik gemakkelijk te hanteren.

DURAWAY XTRA Deurmat – Extra belastbaar en veerkrachtig, extra vlak en extra breed
Het entreemattensysteem voor speciale wensen